Hasta Hakları Günü’nde hastalarımızı unutmadık

Hasta Hakları Günü’nde hastalarımızı unutmadık

Hasta Hakları Günü’nde hastalarımızı unutmadık

 

Manisa’nın en önemli sağlık kuruluşlarından olan Özel Grandmedical Hastanesi’nin yönetici ve sağlık personeli, Hasta Hakları Günü etkinlikleri çerçevesinde tedavi amaçlı hastanede bulunan misafirleri ziyaret ederek hasta haklarına ilişkin bilgilendirmede bulundu.

Manisa Özel Grandmedical Hastanesi, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Hasta Hakları Günü’nü çeşitli etkinliklerle kutladı. Bu doğrultuda hastanede tedavi gören hastaları ziyaret eden Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Ayşe Tatar, Halkla İlişkiler Müdürü Nalan Avcı, Hastane Yönetimi adına Nuray Avcı ve kat sorumlu hemşireleri, hastaların Cumhuriyet Bayramı ile Hasta Hakları Gününü kutladı, hasta haklarına ilişkin bilgilendirmede bulundu ve birer buket gül taktim etti.

SAĞLIK ALANINDA EN MODERN HİZMET

Özel Grandmedical Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Mümtaz Kahya, deneyimli kadrosu ve dünya standartlarında teknik altyapısıyla sağlık alanında en modern hizmeti veren hastanenin, Manisa başta olmak üzere Ege Bölgesi ve ülke çapına hizmet verdiğini hatırlatarak, “Sağlık alanında 12 yılı aşkın süredir hizmet veriyoruz. Hastalarımıza en konforlu sağlık hizmetini sunarken, onların hakları konusunda da son derece hassasız. Bu doğrultuda başta Manisalı vatandaşlarımız olmak üzere tüm hastalarımızın büyük teveccühünü kazanmış durumdayız. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında da ülkemizin hedefleri doğrultusunda en modern sağlık hizmetini sunmaya devam edeceğiz” dedi.