Grandmedical'de Kadınlar Günü coşkusu

Grandmedical'de Kadınlar Günü coşkusu

Grandmedical'de Kadınlar Günü coşkusu

Manisa Grandmedical Hastanesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nda kadın hasta ve çalışanlarını unutmadı. Yapılan etkinlik kapsamında tüm kadınlara çiçek taktim edilirken, daha güzel bir dünyanın kadınlarla mümkün olacağı vurgulandı. Hastane Başhekimi Op. Dr. Mümtaz Kahya, kadınların hayatın her alanında en büyük değeri ve saygıyı hak ettiğini vurguladı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü, çalışanlarının büyük bölümü kadınlardan oluşan Manisa Grandmedical Hastanesi'nde coşkuyla kutlandı. Hastane Başhekimi Op. Dr. Mümtaz Kahya'nın eşi Nuray Kahya, Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Hediye Gördes, Kurumsal Pazarlama Müdürü Birgül Urkşaş ve Halkla İlişkiler Müdürü Nalan Avcı tedavi olmak için gelen kadın misafirlere ve çalışanlara karanfil taktim etti, günlerini kutladı. Hastanede yatarak tedavi olan kadınlar da ayrıca odalarında ziyaret edildi ve geçmiş olsun dileğinde bulunuldu.

KADINA VERİLEN DEĞER MEDENİYET ÖLÇÜSÜ

Hastane Başhekimi Dr. Mümtaz Kahya, Kadınlar Günü'yle ilgili yaptığı açıklamada, kadınların hayatın her alanında en büyük değeri ve saygıyı hak ettiklerini, kadına verilen değerin toplumların gelişimi için de önemli bir ölçü olduğunu söyledi. Kahya, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle hastanemizde tedavi görmekte olan kadın hastalar ile hasta yakınlarına ve kadın çalışanlarımıza çiçek taktim ettik. Bu vesileyle tüm kadınların Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum. Hepsine sağlık ve mutluluk diliyorum" dedi.