Grandmedical prematüre miniklerle şenlendi

Grandmedical prematüre miniklerle şenlendi

Grandmedical prematüre miniklerle şenlendi

Manisa Özel Grandmedical Hastanesi, 17 Kasım Dünya Prematüre Günü kutlamaları çerçevesinde hastanenin Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi'nde kalmış çocukları ve ailelerini misafir etti. Bir zamanlar minicik bedenleriyle kuvözlerde yatan çocuklar, kutlama etkinliğinde doyasıya eğlendi.

'Bebek Dostu Hastane' ünvanına sahip olan Manisa Özel Grandmedical Hastanesi, Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi ile yoğun bakım ihtiyacı olan bebeklere anne kucağı konforunda barınma ve tıbbi destek sağlıyor. Modern donanımı, deneyimli doktorları ve sağlık çalışanlarıyla bu güne kadar binlerce bebeğe yoğun bakım hizmeti veren hastane, 17 Kasım Dünya Prematüre Günü kutlamaları çerçevesinde daha önce yenidoğan yoğun bakımda misafir edilmiş çocuklara ve ailelerine yönelik kutlama etkinliği gerçekleştirdi.

HEMŞİRE ABLALARIYLA HASRET GİDERDİLER

Minicik bedenleriyle çıktıkları hastaneye büyümüş olarak ve koşar adımlarla gelen çocuklar, etkinlik boyunca da kendilerini büyüten hemşire ablaları ve doktorlarıyla doyasıya eğlendiler. Etkinlikle bir konuşma yapan Grandmedical Yenidoğan Yoğun Bakım Direktörü Uzm. Dr. Mehmet Emin Katrancı, yoğun bakım döneminde ailelerin zor günler geçirdiğini ancak birlikte ortaya koydukları özveriyle bu bebeklerin büyüyüp sağlıklı birer birey olarak hayatlarını sürdürdüğünü hatırlattı. Dr. Katrancı, "Sizleri böyle mutlu görmek, bizi de çok mutlu ediyor. Bu mutluluğunuz, yaptığımız çalışmalarda bizi daha da başarılı olmaya itiyor" dedi. Hastane Müdürü Mehmet Başaran, Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Hediye Gördes, çocuk hastalıkları kliniği hekimleri, yoğun bakım hemşireleri ve sağlık personeli ile prematüre doğan çocuklar ve ailelerinin katıldığı etkinlikte çeşitli hediyeler taktim edildi, ikramlar sunuldu.