İl Sağlık Müdürü Karaca'ya hayırlı olsun ziyareti

İl Sağlık Müdürü Karaca'ya hayırlı olsun ziyareti

İl Sağlık Müdürü Karaca'ya hayırlı olsun ziyareti

Özel Grandmedical Hastanesi Yönetim Kurulu üyeleri ve Hastane yöneticileri, Manisa İl Sağlık Müdürlüğü'ne atanan Uzm. Dr. Erol Karaca'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Karaca, sağlık turizminin önemine dikkat çekti ve Grandmedical'in sağlık turizmi belgesi almasının memnuniyet verici olduğunu söyledi.

Manisa Özel Grandmedical Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Uzm. Dr. Üzeyir Dindar, Kurucu Ortak ve Başhekim Op. Dr. Mümtaz Kahya, Yönetim Kurulu Üyesi Furkan Dindar, Hastane Müdürü Mehmet Başaran, Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Hediye Gördes ve Kurumsal Pazarlama Müdürü Birgül Urksaş, Manisa İl Sağlık Müdürlüğü'ne atanan Uzm. Dr. Erol Karaca'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Dindar, Manisa'da sağlık alanında önemli kamu yatırımlarının yapıldığını, Dr. Karaca'nın il müdürlüğüne atanmasıyla bu hizmetlerin daha da artacağına inandıklarını söyledi.

GRANDMEDİCAL SAĞLIK TURİZMİNE BAŞLADI

Ziyaret için teşekkür eden İl Sağlık Müdürü Dr. Erol Karaca, Grandmedical Hastanesi'nin bölgedeki en köklü özel sağlık kuruluşu olduğunu ve Manisa'da sağlık sektörüne önemli hizmetlerde bulunduğunu belirtti. Kamudaki doktorların çalışma şartlarına son dönemde iyileştirme yapıldığını ancak özel sağlık kuruluşlarının önemini sürdüreceğini belirten Karaca, özellikle sağlık turizmi konusuna yoğunlaşılması gerektiğini söyledi. Hastane Başhekimi Dr. Mümtaz Kahya ise geçen yıl sağlık turizmi belgesi aldıklarını ve dünyanın tüm ülkelerinden hasta kabulüne başladıklarını söyledi.

MANİSA VE ÇEVRESİ İÇİN VAZGEÇİLMEZ OLDUK’

Dr. Kahya, 2011 yılında faaliyete başlayan Grandmedical Hastanesi'nin uzman kadrosu ve teknolojik altyapısıyla Ege Bölgesi'nin en önemli sağlık kuruluşlarından biri olduğunu, her hastanın en iyi şekilde ağırlanması ve kurulan sıcak ilişkilerle Manisa ve çevresi için vazgeçilmez hale geldiklerini söyledi. Dr. Kahya, "Özel bir sağlık kuruluşuyuz ancak önceliğimiz hastalarımıza evlerindeki rahatlığı ve konforu sağlamak. Doktorlarımız her hastasına kendi aile ferdi sıcaklığında ve sorumluluğunda yaklaşıyor" diye konuştu.