Grandmedical'e Avrupa'dan teşekkür mesajı yağdı

Grandmedical'e Avrupa'dan teşekkür mesajı yağdı

Grandmedical'e Avrupa'dan teşekkür mesajı yağdı

Ege Bölgesi'nin en önemli sağlık kuruluşlarından biri olan Manisa Özel Grandmedical Hastanesi, sağlık turizmi kapsamında her yıl Avrupa'dan gelen yüzlerce hastaya tedavi hizmeti sunuyor. Hastane Başhekimi Op. Dr. Mümtaz Kahya, yabancı hastalardan bir çok teşekkür mesajı aldıklarını ve özellikle Avrupa'dan gelen hasta sayısının katlanarak arttığını söyledi.

Türkiye'nin en donanımlı hastanelerinin alabildiği Uluslararası Sağlık Turizmi Yetki Belgesi'ne sahip olan Manisa Özel Grandmedical Hastanesi, Türkiye'nin her yanından gelen hastalara sunduğu modern sağlık hizmetinin yanı sıra her yıl yüzlerce yabancı hastaya da hizmet veriyor. Uluslararası sağlık tesisi yetkinlik kriterlerine uygun olarak faaliyet gösteren, deneyimli hekimleri ve sağlık personeliyle büyük ilgi gören hastaneye yerli hastaların yanı sıra Avrupalı hastalar tarafından da her gün teşekkür mesajları geliyor. Yabancı hastalar özellikle obezite cerrahisi için hastaneyi tercih ediyor.

HASTANEDEKİ İLGİDEN ÇOK ETKİLENDİLER

Hollandalı Krista Atkinson, Grandmedical'e gönderdiği teşekkür mesajında deneyimli doktor ve hemşirelerinin yanı sıra, hastanenin temizliğinin de kendisini etkilediğini belirtti. İngiliz Claire Wade, "Gelecekte başka bir ameliyat için yeniden gelmeyi düşünüyorum" derken, Romanyalı Georgiana Moraru Türkiye'ye tedavi için yalnız geldiğini ancak hastanede kendini bir an bile yalnız hissetmediğini söyledi. Nijeryalı İbrahim Tiamiyu ise "Doktor Osman Uyar, oğluma mucizevi bir laparoskopik adrenalektomi ameliyatı yaptı. Hastane tertemizdi. Teşekkürler Grandmedical Hastanesi" ifadelerini kullandı.

EN GELİŞMİŞ TEKNOLOJİYLE HİZMET VERİLİYOR

Bir zamanlar çeşitli hastalıkların tedavisi için Avrupa ve ABD'nin yolu tutulurken, başta batı ülkeleri olmak üzere dünyanın her yerinden şifa bulmak isteyenler artık Türkiye'ye geliyor. Manisa Grand Medical Hastanesi, her yıl yüzlerce yabancı hastaya tedavi hizmeti sunuyor. Hastane Başhekimi Op. Dr. Mümtaz Kahya, dünyanın en gelişmiş teknolojisine sahip cihazlarla ve deneyimli doktorlarla hizmet verdiklerini, Avrupa’dan tedavi için gelen hastalardan çok iyi geri dönüşler aldıklarını söyledi.

DÜNYANIN HER YANINDAN HASTA GELİYOR

Kapalı kalp ameliyatı, obezite cerrahisi, tüp bebek ve diğer konularda Manisa'nın yanı sıra Türkiye'nin her şehrinden ve başta Avrupa ülkeleri olmak üzere dünyanın her yanından hasta geldiğini belirten Kahya, "Amacımız sağlık alanında da Manisa'nın adını duyurmak. Bunun için deneyimli doktorlarımız ve personelimizle en kaliteli hizmeti sunmaya çalışıyoruz. Her hastamız bizim için çok değerli. Manisa'nın bir köyünden gelen hastamıza da, Almanya veya İngiltere'den gelen bir hastamıza da aynı hassasiyeti gösteriyoruz. Atatürk'ün 'Beni Türk doktorlarına emanet edin' sözünün gereğini yapmaya çalışıyoruz" dedi.

KALİTELİ HİZMETİ UCUZA ALIYORLAR

Manisa Grandmedical Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanları Op. Dr. Mümtaz Kahya ve Op. Dr. Osman Uyar tarafından yapılan obezite ameliyatları, yurt dışından gelen hastaların en çok tercih ettiği tedavi yöntemi. Batı ülkelerinden gelen hastaların en kaliteli sağlık hizmetini ekonomik şekilde almak için Türkiye'yi tercih ettiğini kaydeden Op. Dr. Osman Uyar, "Yurt dışından gelen hasta sayımız her yıl daha da artıyor. Kovid 19 kısıtlamalarının kalkmasıyla birlikte hasta sayımızda da ciddi bir artış yaşadık" dedi. Obezite tedavisinde en çok tercih edilen tüp mide ameliyatı konusunda bilgiler veren Uyar, "Bu ameliyat fazla kiloların yüzde 80'ini vermeyi sağlıyor. Yaklaşık 1 saat süren ameliyatta midenin yüzde 85’lik kısmı alınıyor. Sağlık açısından uzun vadede bir riski yok, avantajları var. Şeker, tansiyon, uyku apnesi gibi sorunlar çözülüyor. Kalp damar hastalıkları riski azalıyor. Aynı zamanda da kilo veriyorlar. Hastalarımız ameliyat sonrası iki hafta içinde rutin hayatlarına dönebiliyor" ifadelerini kullandı.

GRANDMEDİCAL'E HEPSİ HAYRAN KALDI

Manisa Grandmedical Hastanesi'nde tedavi gören ve yaşadığı olumlu deneyim için teşekkür mesajı gönderen bazı yabancı hastaların mesajları şöyle:

Leanne Crossley (İngiltere)

Tedavi için yurt dışına çıkma konusunda çok endişeliydim. Doktorlar her gün beni görmeye geldi ve tüm sorularımı yanıtladı. Hiç endişe ya da rahatsızlık hissetmedim. İşlemden sonra biraz ağrım oldu (ki bu normal) ama koğuştaki hemşireler beni sürekli kontrol ediyor ve bir şeye ihtiyacım olup olmadığını soruyordu. Sürekli hayati değerleri kontrol ediyorlardı. Herkese tavsiye ederim. Teşekkürler Grandmedical.

Krista Atkinson (Hollanda):

Grandmedical Hastanesi'nde Dr. Osman Uyar tarafından tüp mide ameliyatı oldum. Tercümanım Melih Bey, beni havaalanından bizzat aldı. Hafta boyunca benimle çok ilgilendi. Ameliyatım sorunsuz geçti. Hemşireler iyi eğitimli ve çok arkadaş canlısıydılar. Özel süitim genişti. Yatak değişiklikleri de dahil olmak üzere her gün temizlendi. Başlangıçta ameliyat için Hollanda'dan tek başıma seyahat etme konusunda çok gergindim ama Grandmedical Hastanesi personeli beni rahatlattı. Kararımdan çok memnunum.

Georgiana Moraru (Romanya)

Kendimi bu hastanede gerçekten iyi hissettim. Özen ve sabırla tedavi ettiler. Odamda temizlik her gün, gerekirse daha fazla kez yapıldı. Tüm deneyimlerim. Hemşireler, hasta bakıcılar, orda yalnız olduğumu hissetmedim. Yani şiddetle tavsiye ederim.

Claire Wade (İngiltere)

Grandmedical'da harika bir hafta geçirdim. Ameliyat için geldiğim ilk gün testler çok kapsamlıydı. Personel çok titiz, hastane ve odalar sürekli temizleniyor. Gelecekte başka bir ameliyat için yeniden gelmeyi düşünüyorum.

İbrahim Tiamiyu (Nijerya)

Doktor Osman Uyar, oğluma mucizevi bir laparoskopik adrenalektomi ameliyatı yaptı. Hastane tertemizdi. Ayrıca Sağlık Turizmi Müdürü Melih Yılmaz harikaydı. Her adımda bize yardımcı oldu. Teşekkürler Grandmedical Hastanesi.

Zoe Vine (İngiltere)

Ameliyat için geldim ve tüm deneyimden çok memnun kaldım. Doktor ve hemşireler muhteşemdi ve düzenli olarak temizlenen güzel bir özel takım elbisem vardı. Çok iyi bakıldım ve prosedür iyi geçti. İiddetle tavsiye ederim.