Grandmedical'den Hayat Şifa Yurdu'na ziyaret

Grandmedical'den Hayat Şifa Yurdu'na ziyaret

Grandmedical'den Hayat Şifa Yurdu'na ziyaret

Manisa Özel Grandemical Hastanesi, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası münasebetiyle Saruhanlı'nın Mütevelli Mahallesi'nde faaliyet gösteren Özel Hayat Şifa Yurdu Bakım Merkezi'ni ziyaret etti. Ziyarette, merkezde kalanlar için çeşitli hediyeler ve ikramlar taktim edildi.

Manisa Özel Grandemical Hastanesi, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında bir dizi sosyal sorumluluk projesi gerçekleştiriyor. Bu doğrultuda Hastane Müdürü Mehmet Başaran, Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Hediye Gördes ve Kurumsal Pazarlama Müdürü Birgül Urkşaş Saruhanlı'nın Mütevelli Mahallesi'nde faaliyet gösteren Özel Hayat Şifa Yurdu Bakım Merkezi'ni ziyaret etti. Grandmedical heyetini karşılayan Şifa Yurdu Müdürü Çağatay Yardımcı ve Kalite Yönetim Temsilcisi Barış Şahin, merkezle ilgili bilgi verdi.

HAYAT ŞİFA YURDU TAKDİR TOPLUYOR

Grandmedical Hastanesi Müdürü Başaran, hastane olarak toplumdaki yaşlı, engelli ve diğer dezajantajlı kesimlere yönelik birçok çalışma yürüttüklerini, Özel Hayat Şifa Yurdu Bakım Merkezi'nin de sosyal hizmet alanındaki başarılı faaliyetlerinin taktirle izlendiğini söyledi. Kurum Müdürü Çağatay Yardımcısı ise yaptıkları işin çok hassasiyet ve sorumluluk isteyen bir görev olduğunu, yurtta kalan misafirlere kendi evlerinin sıcaklığını sunmaya çalıştıklarını söyledi. Ziyarette ayrıca hediye ve ikram taktimi yapıldı, toplu fotoğraf çekildi.