Emniyet Müdürü Gezer'e Polis Haftası ziyareti

Emniyet Müdürü Gezer'e Polis Haftası ziyareti

Emniyet Müdürü Gezer'e Polis Haftası ziyareti

Manisa Özel Grandmedical Hastanesi yönetimi, Manisa'daki görevine bir süre önce başlayan İl Emniyet Müdürü Mesut Gezer'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette, Emniyet camiasının 10-16 Nisan Polis Haftası da kutlandı.

Grandmedical Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Üzeyir Dindar, Hastane Müdürü Mehmet Başaran, Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Hediye Gördes ve Kurumsal Pazarlama Müdürü Birgül Çetin, bir süre öne Uşak İl Emniyet Müdürlüğü'ndün Manisa İl Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Mesut Gezer'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Dr. Üzeyir Dindar, görüşmede Gezer'in bayram ve seçim gündeminin bulunduğu yoğun bir dönemde Manisa'ya atandığını hatırlatarak kolaylıklar diledi. Dindar Şirketler Grubu olarak her zaman Türk Polis Teşkilatı'nın yanında olduklarını vurguladı.

HALKIN GÜVENLİĞİ VE SAĞLIĞI İÇİN SEFERBER

İl Emniyet Müdürü Mesut Gezer de emniyet ve sağlık camiasının bayramlarda ve diğer özel günlerde tatil yapamadığını ancak bu meslek gruplarının vatandaşın can güvenliği ve sağlığı gibi kutsal görevleri icra ettiğini hatırlattı. Sağlıkta şiddet konusuna da değinen Gezer, sağlık çalışanlarının görevlerini en huzurlu ve güvenli şekilde yapmaları için güvenlik güçleri olarak ellerinden geleni yaptıklarını söyledi. Gezer, sağlıkta şiddetin asla hoşgörülemeyeceğini vurgularken, Türk Polisi olarak vatandaşın her zaman yanında ve destekçisi olduklarını ancak kanuna aykırı durumlara karşı da toplumun huzuru ve güvenliği için görevlerini eksiksik şekilde yerine getirdiklerini ifade etti.